Albanian (Albania)

General Information

  1. Harry Potter dhe guri filozofal (2002)
  2. Harry Potter dhe Dhoma e të fshehtave
  3. Harry Potter dhe i burgosuri i Azkabanit
  4. Harry Potter dhe kupa e zjarrit
  5. Harry Potter dhe urdhri i Feniksit
  6. Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier
  7. Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes

All the covers

  • With Serena Riglietti’s Italian covers
  • With Mary GrandPré’s American covers
  • With Sabine Wilharm’s German covers